«Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας» κι εντυπωσιακό περίπτερο στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Μαθητική Εικονική Επιχείρηση 2022»

Στο πλαίσιο του Πανελλαδικού Διαγωνισμού «Εικονική Επιχείρηση 2022» είχαμε τη χαρά και την τιμή να απονεμηθεί στη ReUZ+ το ειδικό Βραβείο Κυκλικής Οικονομίας, γεγονός που μας δημιουργεί μεγαλύτερη δέσμευση για να συνεχίσουμε τη δράση μας!

Η στιγμή της βράβευσης!

Το περίπτερο της ReUZ+ εντυπωσίασε τις διακεκριμένες προσωπικότητες που βρέθηκαν στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, για την τελετή βράβευσης της Καλύτερης Μαθητικής Εικονικής Επιχείρησης 2022 του Junior Achievement Greece. 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» μας άκουσε προσεκτικά και στη συνέχεια μας μίλησε για την αξία της προσπάθειας, της επιτυχίας και της αποτυχίας. 
Ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος μας είπε ότι μας περιμένει στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση που είναι και η αρμοδιότητα του. 
Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Χρίστος Δήμας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την καινοτόμα ιδέα μας. 
Η Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Άντζελα Γκερέκου άκουσε με ενθουσιασμό τη δυνατότητα διάθεσης των προϊόντων μας σε επιλεγμένες τουριστικές μονάδες. 
Ο κ. Δουκίδης, καθηγητής Ηλεκτρονικού Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ. Σωτηρόπουλος, Γεν Διευθυντής Δυτικών Βαλκανίων της Chipita Global έδωσαν έμφαση στο επιχειρηματικό μας σχέδιο. 

Τους ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Junior Achievement Greece για αυτή τη μοναδική εμπειρία!!!
We are JA!