17ος Πανελλήνιος διαγωνισμός “Καλύτερη εικονική επιχείρηση 2022”, ΚΠΙΣΝ, 13/05/22: Θα είμαστε κι εμείς εκεί!

Την Παρασκευή 13/5/2022, για πρώτη φορά μετά από 2 χρόνια οι μαθητές που διαγωνίζονται θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους ζωντανά στη σκηνή του Θόλου, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος! Οι 10 μαθητικές ομάδες προετοίμασαν τις Εικονικές τους επιχειρήσεις και αδημονούν να μάθουν εάν θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό!

Το Junior Achievement Greece σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε μαθητές απ’ όλη την Ελλάδα στον Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2022». Την τελετή των βραβεύσεων θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος, διευθύντρια επικοινωνίας του JA Greece Μαρία Γιαννέτου μαζί με τους φοιτητές-αποφοίτους της «Εικονικής Επιχείρησης» Παναγιώτη Χάνιο και Πατρίνα Ρωξάνη.

Η ReUZ+ θα βρίσκεται με περίπτερο, εκτός διαγωνιστικού μέρους, στον Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην εκδήλωση του Junior Achievement Greece για τον 17ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική επιχείρηση 2022» την Παρασκευή 13/5/2022 για να δείξουμε σε όλους ότι «Μαζί Γίνεται!». 

Σας περιμένουμε! Θα έχετε τη δυνατότητα, αν θέλετε, να μας παραχωρήσατε παλιά οικιακά σας σκεύη. Ανυπομονούμε να γνωριστούμε! 

Η τελετή των βραβεύσεων θα μεταδοθεί 🎬 την Παρασκευή στις 18:00 Live στα παρακάτω links:

Facebook

LinkedΙn